Skip to main content
Topic: Nové průmysly (Read 124525 times) previous topic - next topic

Nové průmysly

Reply #140
Zde je několik návrhů na nové průmysly.

Pokud vím, v japonském paku a také v pak64 farmaceutický průmysl je (a nejsem si jist, zda nebyl jednu dobu i v pak128) - ale já připravil trochu lepší (rozsáhlejší) řetězec. Tolik k farmaceutickému průmyslu.

Zelenou barvou zvýrazněné články průmyslu jsou již existující továrny (pokud jsou to zpracovatelské továrny jako sklárna či ocelárna, tak jsem do schéma zanesl pouze tento článek). Žlutou barvou zvýrazněné články jsou továrny, které jsou součástí jiného mnou navrženého průmyslu - a bílé továrny jsou specifické továrny toho řetězce.

A pro zbrojní průmysl jsem udělal takovou silně provokativní věc, která je založená na tom, co tady někdo navrhl před odmlčením fora - k jadernému průmyslu, za elektrárnu přidat ještě sklad vyhořelého paliva. No, a mne napadlo z této továrny dodávat materiál do zbrojovky.

A pokud jde o všechny tyto navrhnuté řetězce: snažil jsem se o co nejvyšší využití již existujících továren, ale ne u všech se povedlo to, aby těch již přítomných továren bylo více než těch nových.

Pokud jde o názvy surovin a určení vagonů, to musím ještě domyslet - ale pro těchto šest průmyslů jsem zatím nedal žádnou novou kategorii zboží, pro kterou by se musely vytvářet nové vagony. To bude záležitostí až leteckého průmyslu. Základ mám sice vytvořen, ale musím ještě dotvořit zdroj hliníku a jiných neželezných kovů (přeci jen, letadla se z železa nestaví už dávno).

Takže tady je část #1:

Chybami se člověk učí - ale někteří lidé jsou nepoučitelní