Skip to main content
Topic: Depozitář (Read 32711 times) previous topic - next topic

Re: Depozitář

Reply #70
Po týdenní pauze (choroba) se opět hlásim. Drobné aktualizace

TommPa9-> zařadil jsem "alternativní nátěry". Ve hře se objevují v záložce "lokomotivy" ačkoli jsou elektrické. To je  dobře? - v elektrických mají být  jen "soupravy" ??

Reply #72
Elektrická záložka je pro vozidla elektrika+lidi. Původně jsem chtěl, aby se to objevovalo jenom v silničním depu jako pro trolejbusy, ale skončilo to tak že to máme všude...

My projects... Tools for messing with Simutrans graphics. Graphic archive - templates and some other stuff for painters. Development logs for most recent information on what is going on. And of course pak128!

Reply #73
Opět depozitář drobně upraven a doplňen. Sekci "upload" zatím nečtěte, dojde tam ke změnám (hlavně to chci trocu zpřehlednit. Na možnosti uploadu se pracuje. Světlo na konci tunelu je už vidět).

XLivesovy stránky -mám povolení přebírat obsah odtud. Vše co tam je, je "oficiální" součásti pak128.cz?
Mám to natáhnout do depozitáře? včetně archivu?

Kamiony zatím dávat nebudu. Čekám na "spojovací prvky", protože jejich použitím se toho asi dost změní. Jak to s nimi vypadá?

Reply #74
Chtělo by to trochu barvy. To černé písmo na čistě bílém podkladě není to pravé ořechové. Pokud jde o strukturu, proti té nic nemám.

Chybami se člověk učí - ale někteří lidé jsou nepoučitelní

Reply #75
jo jo. souhlas- výroba byla trochu horkou jehlou - a následky jsou vidět dodnes. Máš nějaké konkrétní návrhy?

Reply #76
Nejlépe velmi bledě modrá nebo šedivá, možná i zelená nebo hnědá. Žlutou a červenou bych nepoužíval. Nic z toho nesmí být řvavé - a protože v základních (nebo bych měl napsat spíš pojmenovaných) barvách nic takového není, nezbývá nic jiného než použít jednobarevné obrázkové pozadí - ono je stejně lepší použít obrázek.

V příloze je pár vzorků a taky vyzkoušej kombinace (správně bych měl dle matematiky napsat variace) písmen  šestnáctkového zápisu čísel (bez opakování) - např. ABCDEF, FEDCBA atd. Jedna z nich je světle hnědá a jiná divně modrá.

Mohu se pokusit najít ještě nějaké barvy - ale to kdyžtak přes SZ, ICQ nebo e-mail.

Chybami se člověk učí - ale někteří lidé jsou nepoučitelní

Reply #77
OTA - jak to vypadá s tvým depozitářem? Vypadá to že to tak trochu zamrzlo. Už dlouho nebyla aktualizace, není tam nic nového atd.  ???

Reply #78
Upravil jsem motoraky rady 820 a vleky k nim ... http://forum.simutrans.com/index.php?topic=1316.msg19713#msg19713 a do archivu pridal i .dat soubory, do kterych jsem pridal krizkovane poznamky. Jenze ... ja mam pro jeden archiv nekolik .dat souboru (zde konkretne jeden pro motoraky a druhy pro vleky) a rozhodne to kvuli budouci prehlednosti nechci slucovat do jednoho ... co s tim? Je to pouzitelne i takto?