Skip to main content
Topic: České addons aneb naše lidová tvořivost-diskuze (Read 1560403 times) previous topic - next topic

Re: Lidová tvořivost-diskuze (ex-Česká vozidla)

Reply #1330
Tak zaměstnat ! :) Já se pěkně natáhnul...
So, let me get this straight. You want to fly on a magic carpet to see the King of the Potato People and plead with him for your freedom, and you're telling me you are completely sane?!

Reply #1331
bojuju s tím jak sem dostat obrázek :D

Reply #1332
Jestli už je někde na webu tak [img ]http://adresa obrázku[/img]

Jestli jako přílohu tak nesmíš použít nabídku rychlé odpovědi. Klikneš na ODPOVĚDĚT pak se dostaneš na širokou nabídku kde jsou smajlíci a bb kody a tak... pod oknem na psaní bude položka rozšířené možnosti to rozklikneš a pak už je to snadný.

Reply #1333
co vy na to? akorát ta kabina mi nějak nesedí..

Reply #1334
V zadu jsou dvě nápravy? Jestli jo bude lepší je posunout jakoby na linku takhle to vypadá malinko jako škoda 120 s utahanými pružinami. A okna bych možná řešil v nesetmívací šedé barvě (podle programu Shades) protože když se podíváš tak i na autech v realitě jsou většinou okna jakoby do šeda a ne do modra... pokusím se dodat obrázek toho, jak si to asi představuju.

Reply #1335
No, co my tak bychom mohli říct? Že je to pro začátek velmi slušné! Umíš to :) Každopádně co je blbě už ti Tomáš řekl, přesně tyhle dvě výtky jsem chtěl napsat taky (a předběhl mně).

My projects... Tools for messing with Simutrans graphics. Graphic archive - templates and some other stuff for painters. Development logs for most recent information on what is going on. And of course pak128!

Reply #1336
V zadu jsou dvě nápravy? Jestli jo bude lepší je posunout jakoby na linku takhle to vypadá malinko jako škoda 120 s utahanými pružinami. A okna bych možná řešil v nesetmívací šedé barvě (podle programu Shades) protože když se podíváš tak i na autech v realitě jsou většinou okna jakoby do šeda a ne do modra... pokusím se dodat obrázek toho, jak si to asi představuju.
pravda, kola se mi trochu rozjely..no a k těm oknům-automaticky jsem začal modrou odkojen omalovánkama :D ne ale říkal jsem si "ono se to v tom shades nějak udělá" ..no na první pokus to docela ujde ne?
PS: vypadá alespoň trochu jako liazka?:D

EDIT: no a ještě se tak dívám jak mi jaksi ujel i ten nárazník

Reply #1337

Hold umím psát všema deseti no :D Někde ten rozdíl musí být znát ;)
no na první pokus to docela ujde ne?
PS: vypadá alespoň trochu jako liazka?:D

Na první pokus je to úžasný. Trochu jako liazka to možná vypadá až na to že jsem 3 nápravy u popelářů ještě neviděl (tipoval jsem to na Mercedes nebo možná Volvo) Jen tak dál kresli a přinese to ovoce ;) jenom pro motivaci zašátrám v archivu :D

EDIT.: Tak takhle jsem začínal já-úprava Vláďovo Tatry 813 na Tatru 815 TN

Reply #1338

Reply #1339
No tak pod tíhou důkazů (čili této fotky) musím uznat že jí tam vidím. Jenom snad kabina je trochu nadměrná-vůči nákladnímu prostoru- Osobně radši začínám od bočních pohledů abych si trochu to dané vozidlo osahal.

Reply #1340
 LIAZku šestikolku jsem už viděl, ale taky jsem to tipoval spíš na starej mercedes :) Asi si budu muset zase pohrát s nějakejma silničníma vozítkama abych nebyl jenom vlakovej ;)
So, let me get this straight. You want to fly on a magic carpet to see the King of the Potato People and plead with him for your freedom, and you're telling me you are completely sane?!

Reply #1341
No tak pod tíhou důkazů (čili této fotky) musím uznat že jí tam vidím. Jenom snad kabina je trochu nadměrná-vůči nákladnímu prostoru- Osobně radši začínám od bočních pohledů abych si trochu to dané vozidlo osahal.
to přijde, to přijde

Reply #1343
já totož začal šikmo jelikož jsem v podstatě ty standartní popeláře "přetáhnul" tím svojím výtvorem

Reply #1345
Tak se hned můžu dát do práce (704), ve škole dostala učitelka prasečí chřipku, tak máme dohromady 6. dní „revolučních” prázdnin. Ani svářečák jsme nedodělali...
Teď jsem v Kolíně viděl 163.257, to je nějaká novinka u najbrtu, modrej klín u čumáku a logo ČD jak deska od stolu? Ještě tam byl v nějakém nákladu zařazen Armpee.

Reply #1346
163.257 je prototypový najbrt a první kusy (3 - 4) měli klín až k čelu. To ARmpee bude asi z Velimi (testoval se na okruhu)

Reply #1347
Aha, na to už jsem nějak zapoměl:D Vypadal jak novej, jak byl vyleštěnej :D

Reply #1348
Jeste jsem si vzpomel, u te 704 by mel byt prevod kolem 1,3 podobne jako u ostatnich lokomotiv s elektrickym prenosem vykonu ...

... a zaznel tu nekde dotaz na vlaky spolecnosti Alex Arriva - mam na ne zalusk (jak loko, tak vagony), moc se mi libi, ale uprednostnuju zatim vozidla "domaci", tedy CSD, CD, ZSSK, Viamont a podobne. Vidim to tak, ze na Arrivu se vrhnu v nejakym zapalu napadu a tvorive chuti :-)

Na Taurus jsem si taky brousil zuby, ale diky pantografum by to stejne muselo byt ve spolupraci s TommPa9, takze zatim odlozeno.

Reply #1349
Já dodělám těch pár dieselů co jsem slíbil, (provedeme nějaké úpravy u lega) a dodělám ty wapky sypáky.

Reply #1350
Teda koukám, že než já se vyspím, nebo spíš se dostanu k počítači tady proběhne doslova výbuch literární tvorby... jen tak dál...

Podle toho co píše Sim to vypadá, jako by elektrika beze mě nešla ;) a to jsem sběrače vzal z nějaké origo lokomotivy ale pst!

Reply #1351
Mohl bych tě poprosit jestli by jsi sem neumístil paletu barev ČD cargo? Aplikkoval bych to na LEGO :D

Reply #1352
Lubak > predpokladam ze pozadavek na paletu Cargo je na Tomma ... ja jsem svoje Easy v modrem provedeni "ladil" pouze pomoci barevneho filtru O:-)

Jinak jsem vcera vyplodil balkan paletu, ale uz nebylo sily ji dat sem... takze snad dneska.

Reply #1355
Díky, přikládam můj rekonstruovaný výtvor :D

Lokomotiva 704 019-9 ČD Cargo
Výkon: 250kW
Rychlost: 60 km/h
Hmotnost: 29t
Cena: 5000/0,20
Rok výroby: 2008
Přikládám noční snímek, osvětlení interiéru řešeno nesetmívací šedou, doufám že nebude výtek ;)

Průmyslová špionáž :D Najbrt je venku!

Lokomotiva 704 004-1 ČD (Najbrt)
Výkon: 250kW
Rychlost: 60 km/h
Hmotnost: 29t
Cena: 5000/0,20
Rok výroby: 2009

Reply #1356
Mám pár dotazů: Tome budeš upravovat tvoji 736? Máš ji pod ČD a to stejné máš u 740 ty jezdí pod soukromníky, hlavně u OKD (máš i jejich nátěr).
                        Tom + Lubak jak to je s rychlostí já mám zato že má 100 km/h?

Reply #1357
S tou rychlostí je to nějaký pochybný, já se spolehl na ŽM atlas motorých lokomotiv kde je 90 km/h a v malém atlasu lokomotiv je zase 100km/h :(

Reply #1358
Nějaké úpravy plánuji, nic konkrétního neprozradím, snad jen to, že je na světě oficiální Najbrtí sada barev takže může začít pozvolné tvoření dalších barevných variant.

Co se týče 736 a 740 pokusím se s nimi něco vyšpekulovat. Ale zatím to moc nehoří doufám.

Reply #1359
Vypadá to luxusně! Jen neško by požívat to růžové pozadí?

Reply #1360
Toto už asi bude ,,plná verze'' připravená k zapakování.

Reply #1361
To bleděmodré mate viď ;)

To víš, že by šlo použít růžovou ale pak bych to musel před pakováním znovu namodřovat a na to jsem línej :D Každopádně Lubák má pravdu. Je to připraveno k zapakování. Ještě dodělám 754 a pustím to jako prvních pár kousků do světa. Teda ještě před tím budu chvilku testovat, abych vyzkoušel jak to vypadá ve hře, jestli šedá nesplývá se sněhem a tak...

Reply #1362
Mosty: http://www.ulozto.cz/3047440/smesmosty.zip

Obloukové (65 a 110 km/h), betonový (160 km/h).

--> Upraveno 7. 12.: Ponechán jen odkaz na stažení mostů. Odkazy na stažení magnetických vlaků a podzemních stanic jsou v téma Česká addons...

Chybami se člověk učí - ale někteří lidé jsou nepoučitelní

Reply #1363
Tady je ta slíbená 754, ta šedá na střeše není úplně to pravý ořechový zkusím jí vyměnit za šedou z blonskeho.

Můžu poprostit Benpata aby hned jakmile najde další lokomotivy je sem přihodil?