Skip to main content
Topic: Tož, šťastné a veselé (Read 8397 times) previous topic - next topic

Tož, šťastné a veselé

I když to není zrovna simutrans-like téma, tak všem českým (slovenským též) hráčům Simutrans přeji šťastné a veselé Vánoce, doufám že jim Ježíšek nadělil to, co si přáli a vzhledem k tomu, že do Nového roku nebudu, tak i vyvedeného Silvestra, 18+ pořádnou opici a úspěšný Nový rok 2009...

Mějte se!
Tomáš

Re: Tož, šťastné a veselé

Reply #1
Sice trochu pozdě, ale přecejenom se připojuji k Tomášovu přání. A myslím, že můžeme popřát i nečeskoslovenským uživatelům, pokud si tohle přeloží :)

Hezký zbytek vánočních svátků a úspěšný rok 2009!

Reply #2
Tak tak, a teď už nikdo nemá co dodat ;D

Asi jenom ten Nový rok - aby bylo času nazbyt, i na Více Simutransu!

http://forum.simutrans.com/index.php?topic=1067.0;all

My projects... Tools for messing with Simutrans graphics. Graphic archive - templates and some other stuff for painters. Development logs for most recent information on what is going on. And of course pak128!

Reply #3
Tak mě nezbývá nic jiného, než se přidat ke všem předchozím přáníčkům do nového roku. Jenže co popřát? Tak všem fórařům přeju hodně úspěchu a štěstí v novém roce, Simutransu spoustu spokojených hráčů a šikovných tvůrců...

Reply #4
...kromě osobních úspěchů bych přál VŠEM "simutrákům" aby nás bylo víc než doposud a výše zmíněné gamesce dlouhý a stálé vzkvétající život...

Reply #5
Tak jsme zase o rok starší (teda aspoň já) a Vánoce opět na krku. Takže stejně jako loni veselé Vánoce no a vzhledem k tomu že asi delší dobu nebudu tak i úspěšný start do roku 2010 a pro 18+ pořádnej bolehlav :)

Reply #6
Marně přemýšlím, co bych tu pěkného napsal (co taky hodinu po půlnoci...), takže asi zůstanu u osvědčeného přání klidu, míru, zdraví a spokojenosti. Za ten jeden rok se ta naše banda docela obměnila - nebo se mi to jenom zdá? Každopádně to bylo prima a těším se, na co se snad budeme moci ohlížet napřesrok :) Howg.

(Příští týden = domácí šílenství + jedny kulatiny v rodině -> absence)

My projects... Tools for messing with Simutrans graphics. Graphic archive - templates and some other stuff for painters. Development logs for most recent information on what is going on. And of course pak128!

Reply #7
I ode mně veselé vánoce a šťastný nový rok.

A jako maličký dárek první screenshot mapy 'Praha 1930'.

Oliver

Reply #8
Také se připojuji s přáním pěkných vánoc a vše nejlepší do nového roku

Reply #9
...kromě osobních úspěchů bych přál VŠEM "simutrákům" aby nás bylo víc než doposud a výše zmíněné gamesce dlouhý a stálé vzkvétající život...
... jsem napsal před rokem. Sakra, ten čas ale letí, zase budem o rok težší a blíže do ■ Takže lidičky, mějte se jak to jen NEJlépe půjde. Romik  ;)

Reply #10
I já se připojuji k přání šťastných a veselých vánoc a přihodím i přání dobrých, originálních a neotřelých nápadů na tvorbu do Simutrans. No a také hodně příjemných chvil při budování strategických dopravních sítí ve hře  :D

Reply #11
I já přeji Šťastné a veselé a taku PF 2010

Reply #12
S malým zpožděním se s přáním přežití těch zbylých několika dní tohoto roku přidávám též...
a až bude dostupná nová verze, najdete tam spoustu změn v překladech (některé jsem udělal společně s MHD, jiné sám) jak u grafiky, tak základních textů.

Chybami se člověk učí - ale někteří lidé jsou nepoučitelní

Reply #13
A ještě ode mně pod stromeček:
Včera jsem přeložil všechny informace pro průmyslové objekty na pak.128.
Spolu s Václavem jsme tak dokázali udělat češtinu k nejlépe přeloženým jazyku na pak128  :D

Download na Simutranslatoru