Skip to main content
Topic: anketa o nejlepší projekt na Sourceforge.net (Read 8568 times) previous topic - next topic

anketa o nejlepší projekt na Sourceforge.net

Pokud se chcete zúčastnit hlasování a označit Simutrans za nejlepší hru všech dob ;) , můžete hlasovat na SF kde máme zajištěné stahování.

http://sourceforge.net/community/cca09/nominate/?project_name=simutrans&project_url=http://www.simutrans.com/

"Category" asi "best project for gamers"... záleží na vás. Dole to chce email, ze kterého potom svůj hlas potvrdíte.

My projects... Tools for messing with Simutrans graphics. Graphic archive - templates and some other stuff for painters. Development logs for most recent information on what is going on. And of course pak128!

Re: anketa o nejlepší projekt na Sourceforge.net

Reply #1
Hlasovani bych se rad ucastnil, ale nelibi se mi, ze bych mel uvest svuj email. Takze holt to ozelim.  Nereknu, pokud se nekam chci zaregistrovat /napr. na tyto stranky/, tak bych to chapal, ale pro hlasovani - to mi pripomina (MALINKO) sber *informaci*  :-\

Reply #2
Někde tam je slib, že email se použije jenom pro hlasování a potom smaže... pochopitelně věřit tomu nemusí nikdo ;)

My projects... Tools for messing with Simutrans graphics. Graphic archive - templates and some other stuff for painters. Development logs for most recent information on what is going on. And of course pak128!

Reply #3
Odhlasováno :)
Email už dneska není "informace". Dávno pryč jsou doby, kdy roboti procházeli web a hledali emailové adresy, stejně tak databáze obsahující čistě jenom emaily (jakožto užitečné, dále využitelné informace) jsou k ničemu...
... člověk, který se dnes bojí někam zadat email kvůli spamu je případ pro Dr. Chocholouška ;)

Reply #6
Taky jsem hlasoval :-)

Reply #7
Tak, první kolo je za námi a nastává rozhodující bitva ve finále. Teď už se volí z pevného výběru - ve kterém jsme i my! konkrétně v kategorii "pro hráče".

https://sourceforge.net/community/cca09/vote/

Reply #8
Nejde potvrdit :(

Reply #9
Email dole máš vyplněný? A je to 200% javaskript...

Reply #10
Jasně. Hlasování proběhne normálně, ale když mi přijde potvrzovací email s linkem na potvrzení hlasu, tak mi napíše:

A to mám link na 105% správně  ???

Reply #11
Divné :(