Schází někomu Manuál? June 01, 2009, 01:11:07 pm Pokud by se zde náhodou našel někdo, kdo čas od času navštěvoval Manuál (aneb mou neoficiální příručku ke hře) a náhodou by se divil proč mu nefunguje, tak vysvětlení je asi takovéto: admini WZ web smazali s odůvodněním "chyběla úvodní stránka" - což je u webu se slušnou návštěvností celkem zajímavý přírodní jev...A tím pádem se také naskýtá otázka: má cenu pouštět se do obnovy (samozřejmě že lépe, kvalitněji a radostněji)? Quote Selected Last Edit: August 09, 2009, 08:29:24 pm by Tomas
Re: Schází někomu Manuál? Reply #1 – June 01, 2009, 03:55:52 pm Priznam se, ze jsem pri poznavani hry cerpal z nekolika zdroju, dost mozna i na techto strankach. Ted ale opravdu nedokazu rict, ktere informace jsem odkud bral a otevrene priznavam, ze si ani nevybavuju vzhled stranek... takze na me prosim nehledet. Quote Selected
Re: Schází někomu Manuál? Reply #2 – June 01, 2009, 04:11:29 pm Nooooo... já opravdu nevím. Myslím, že cílová skupina tady ani není aktivní, takže ptát se takhle nemá smysl. Třeba pro mne nemá cenu si číst o tom jak se staví tunel Určitě to ale mnoho lidem pomohlo. Jestliže hosting zdarma není dost spolehlivý, je to i otázka jak moc by to stálo. Quote Selected
Re: Schází někomu Manuál? Reply #3 – June 02, 2009, 03:18:14 pm Muzu nabidnout prostor zdarma, na stejnem miste jako je moje NiNiWania (viz forum) :-) Quote Selected
Re: Schází někomu Manuál? Reply #4 – June 02, 2009, 07:33:53 pm Lodovico: díky za nabídku - cením si jí, ale musím odmítnout. S hostováním / doménou problém nemám (peníze nehrají roli), zato s časem to je nejmíň do konce měsíce bídný VS: stálo by to hodně času a něco málo úsilí Spíš mi šlo o to, jestli to má ještě aspoň trochu smysl. Netvrdím, že musí vypadat naprosto stejně (co do obsahu, tak do formy), klidně se může rozšířit o texty pro "pokročilé" - třeba jak píšeš; číst o stavbě tunelů pro tebe nemá smysl, ale článek o tom, jak se staví mosty by ti určitě prospěl ...... od dob vzniku manuálu jsem asi dospěl (nebo spíš zlenivěl?) a už bych si asi rozmýšlel pouštět se do projektu který nikdo nevyužije. Quote Selected
Re: Schází někomu Manuál? Reply #5 – June 02, 2009, 07:42:27 pm Nápodobně. Vím co si můžu dovolit, k čemu se zavázat a k čemu ne, a podobný projekt je jasně mimo mé možnosti, takže tě úplně chápu.Jestli by to k něčemu bylo? Ale ovšemže ano... Quote Selected
Re: Schází někomu Manuál? Reply #6 – June 04, 2009, 05:14:37 pm Quote from: Tomas – on June 02, 2009, 07:33:53 pm... od dob vzniku manuálu jsem asi dospěl (nebo spíš zlenivěl?) a už bych si asi rozmýšlel pouštět se do projektu který nikdo nevyužije.Tady souhlas... myslím si, že my, co hrajeme Simutrans, jsme taková poměrně stálá komunita a nováčci mohou čerpat rady odsud... Quote Selected
Re: Schází někomu Manuál? Reply #7 – June 04, 2009, 05:38:54 pm Ovšem manuál měl obrovskej potenicíál co se týkalo tvorby-pokud si dobře pamatuju byl tam svého času asi nejobsáhlejší návod jak na tvorbu (Sice jenom základní informace ale byly tam!)... myslím v češtině... ale postupem času se to všechno přesunulo sem na forum a to hned do 2 nebo dokonce 3 vláken... A hlavně si myslím, že o Manuálu řada začínajících nevěděla. (Tím si nejsem jistej protože v době kdy jsem začínal hrát manuál ještě asi neběžel) Quote Selected
Re: Schází někomu Manuál? Reply #8 – June 04, 2009, 06:31:40 pm Tak dobře, během prázdnin začnu pracovat na novém, větším, lepším (sakra, to zní jako z dob budování lepších zítřků ) manuálu. A to tak, aby si v něm něco našel každý, i Vladimír Nápadů je spousta, času málo, tak se nechte překvapit co z toho vyleze... PS: jen tak pro zajímavost; za poslední dva roky (co jsem nasadil monitorování pomocí Google Analytics) má (měl ) manuál následující výsledek:27,786 návštěv, z toho10,195 absolutně unikátních návštěvníků363 833 zobrazení stránekcož je 13 stránek na návštěvu.Na indexovací roboty to je celkem dost, takže tam asi lidi chodili Quote Selected
Re: Schází někomu Manuál? Reply #9 – June 04, 2009, 06:48:59 pm Vláďa, smím-li prosit... Bez à A určitě má smysl něco mít. Quote Selected