Skip to main content
Topic: Maglev (Read 10998 times) previous topic - next topic

Maglev

Je a nebo bude na stazeni do simutransu maglev???

Re: Maglev

Reply #1
Ano Maglev se někde na foru nachází, zatím pouze jako velký addon od gauthiera jen nevím kde... Zkusím najít link na onen addon ale nic neslibuju!

Tady si můžeš maglev stáhnout, a tady je odkaz na stránky, kde najdeš víc info
.

Reply #4
to jsem rád ze maglev existuje nikde jsem ho nemohl nalézt

Reply #5
co je to maglev?

Reply #7
rakže to je nahradenie klasickej železnice alebo niečo naviac?

Reply #9
aha..no ja som to nechcel tak či tak, celkovo addony nepoužívam, okrem pár vlakov. mal som ČR cesty ale len mi to tam prekážalo tak som to dal preč..

Reply #11
tak to potom budem mať, pretože ja si vždy stiahnem novú verziu hneď ako o nej viem :-)

Reply #13
tak tak

Reply #14
Další soupravy pro maglev možno stáhnout zde

Chybami se člověk učí - ale někteří lidé jsou nepoučitelní

Reply #15
Hoj panstvo, dostal jsem se do docela kuriozni situace - kdyz se mi v roce 2005 objevily ve hre vozy na maglev (zrejme to co tvoril VaclavMacurek), postavil jsem si kousek trate... a pak najednou zjistil, ze nemam depo. Pokud se pamatuju spravne, sosal jsem si jen a pouze to od Vaclava...

... co vsechno (a odkud) bych si mel nasosat, abych mohl maglev provozovat? Priznam se, ze se mi toho zrovna moc do hry davat nechce, takze si radsi necham poradit, kde sosnu nejaky zaklad, nez abych si tam nastrkal vsecko mozny a pak z toho pouzival desetinu...

Reply #16
Musíš si nasosat ještě ty addony od Gauthiera. Tam máš jak depo, které já jsem nevytvářel, protože jsem své maglevy vytvářel jako doplněk k těm od Gauthiera, tak i další tratě a také další vlaky.

V současné době je ale Gauthier předělává. A musím říct, že se mi nové podoby některých tratí velmi líbí.

Chybami se člověk učí - ale někteří lidé jsou nepoučitelní