Sádky ryb February 20, 2010, 03:19:19 pm Poraďte někdo, čím vozit ryby ze sádky. Nějakou lodí od sádek do přístavu a zde překládat? A co mám dát jako nakládací stanici - nějaký bod v oblasti výskytu ryb?Zkusil jsem postavit k sádkám železniční most a na něm zastávku. Mrazírenské vozy se ale nenakládají.PS: od včera se nemohu přihlásit na stažení nočních buildů. Je to jen můj problém? Quote Selected
Re: Sádky ryb Reply #1 – February 20, 2010, 03:24:35 pm Zboží ze sádek se dají převážet snad jen s "překladem" takže si postav přístaviště někde u břehu a napoj na něj třeba nádraží tak, aby vytvořili jednu zastávku. Pokud v paku 64 je princip podobný jako u paku 128 měl bys ryby odvážet mrazírenskými vagony.Co se týče sádek, ty podobně jako ropná plošina, fungují jako samostatná továrna a zároveň zastávka takže stačí při nastavování jízdního plánu/linky kliknout do sádek a pak k přístavu. Mělo by se vše nakládat. Potíž je snad jen v tom, že se v sádkách nebude nakládat nic, pokud nebude postavená další trasa od překladiště. Quote Selected
Re: Sádky ryb Reply #2 – February 20, 2010, 04:09:01 pm Když nejsou sádky nebo ropná pole daleko od břehu a není tam hluboká voda, tak tam postavím zem, na něm nakládací plošinu a mostem spojím s břehem.Noční nastavení nefunguje ani mně, hlásí to chybu serveru. Quote Selected
Re: Sádky ryb Reply #3 – February 20, 2010, 04:27:45 pm To TommPa9Jaká loď naloží ryby a odvze je do přístavu?Teď už zkouším 128 a v roce 1921 mám v doku lod na automobily, paletové zboží a balíky lehkého zboží.Řekl bych, že ani jedno není to správné. Quote Selected
Re: Sádky ryb Reply #4 – February 20, 2010, 04:36:41 pm :-) jest-li můžu, tak mražené zboží lze převážet jen dopravními prostředky /auta,vlaky,lodě,letadla/, které jsou určeny pro přepravu mražených potravin. Loď na mražené potraviny je dostupná od března 1925. bacha na jednu věc, přívěsy na kusové zboží a mražené zboží vypadají skoro úplně stejně, liší se jen barvou střechy. Quote Selected Last Edit: February 20, 2010, 08:55:47 pm by Eiffel
Re: Sádky ryb Reply #5 – February 20, 2010, 05:20:42 pm Odpověď viz Eiffel výše. Lodí je bohužel nedostatek (jsou těžší na kreslení než ostatní druhy dopravy), takže je běžné že tu a tam není žádná vhodná.ps: Server s nightly a překladačem se asi bude rušit, nebo tak něco. Uvidí se :-( Quote Selected Last Edit: February 20, 2010, 08:23:49 pm by VS
Re: Sádky ryb Reply #6 – February 20, 2010, 08:06:21 pm http://www.nightly.simutrans-germany.com/Na této adrese mi nightly buildy fungují Quote Selected
Re: Sádky ryb Reply #7 – February 21, 2010, 12:21:36 pm Quote from: VS – on February 20, 2010, 05:20:42 pmOdpověď viz Eiffel výše. Lodí je bohužel nedostatek (jsou těžší na kreslení než ostatní druhy dopravy), takže je běžné že tu a tam není žádná vhodná.ps: Server s nightly a překladačem se asi bude rušit, nebo tak něco. Uvidí se :-(Jestli se nepletu, mají úplně stejný počet dílů jako vlaky, tedy osm - a stejné zarovnání - tedy až na ten posun o čtyři pixely dolů - na základní úroveň. Uvažoval jsem o tom, že bych mohl zkusit nakreslit i nějakou tu loď.A jako první by to bylo to nejjednodušší, co mne napadlo - obří vor na svoz dřeva. Jediný vtip je v tom, že většina těchto vorů se v cíli rozebrala na jednotlivé klády, které se následně zpracovaly. Takže kvůli dodržení realističnosti by se asi musely páchat jednosměrné cesty (už to tady někdo popisoval - ale u vlaků) - protože vor plovoucí proti směru toku řeky by vypadal poněkud komicky. Quote Selected
Re: Sádky ryb Reply #8 – February 21, 2010, 12:36:43 pm Quote from: VaclavMacurek – on February 21, 2010, 12:21:36 pmA jako první by to bylo to nejjednodušší, co mne napadlo - obří vor na svoz dřeva. Jediný vtip je v tom, že většina těchto vorů se v cíli rozebrala na jednotlivé klády, které se následně zpracovaly. Takže kvůli dodržení realističnosti by se asi musely páchat jednosměrné cesty (už to tady někdo popisoval - ale u vlaků) - protože vor plovoucí proti směru toku řeky by vypadal poněkud komicky.Na vory jsem myslel už dávno, takže mě napadla jediná věc jak to udělat, tedy u nenaloženého stavu nekresleslit vor, ale například loďku vracejících se hrdinných vorařů Quote Selected