Savy April 22, 2010, 05:34:25 am prosím nedali by jste tady své savy ze hry ?? chtěl bych se pokochat něčím pěkným a taky se něčěmu přiuči.l díky Quote Selected
Re: Savy Reply #1 – April 22, 2010, 08:02:21 am Savy ze hry? Tady v tom příspěvku je můj. Poněkud postarší. Další informace jsou v tom příspěvku. A nezblázni se...... z množství peněz... ze sítě dopravních cest (hlavně těch železničních)... z přítomných add-onůA zde je nový. A samozřejmě opět přikládám i adresář s grafikou, protože jsem tam přidal jednu budovu, kterou jsem si vysosnul (opět) z německého pak128.A drobné upozornění: pozor na letecký provoz. Je poněkud přehuštěný. Však mne také upgrade na ty Boeingy stál více než 50 milionů, které jsem už ale od té doby vydělal zpět. Quote Selected Last Edit: April 22, 2010, 08:27:34 am by VaclavMacurek
Re: Savy Reply #2 – April 22, 2010, 11:05:00 am ten stařší jsem již stáhl a je moc povedený ale teď skusím ten novší Quote Selected
Re: Savy Reply #3 – April 22, 2010, 11:10:07 am Je to ze stejné hry, jen o pár let později. Kdybys' chtěl tu mapu, tak je (i s dalšími) na maps.simutrans.com. Quote Selected
Re: Savy Reply #5 – April 22, 2010, 05:53:38 pm OK. Teď ale nic jiného nemám. Po různu můžeš ale najít ve foru alespoň různé screenshoty a návody. Stejně se nějakému návodu asi nevyhneš - jako například tomuto ve formátu pdf - ale je v angličtině. Quote Selected