Vícekolejný koridor July 15, 2010, 07:16:39 pm Pokud stavíte tří- a vícekolejný koridor, jak řešíte, aby si vlak vždy vybral právě volnou trať? Návěstidla volby koleje zde vůbec nefungují, naopak dělají ještě větší bordel. Quote Selected
Re: Vícekolejný koridor Reply #1 – July 15, 2010, 11:07:45 pm Já osobně o přesně takové možnosti nevím. Možná to jde nějak vykombinovat, ale to mi připadne málo pravděpodobné...První způsob jak to nahradit by mohl být pomocí waypointů (česky?), pokud jde o několik linek na jedné trati. Prostě se napevno rozhodne která kolej připadne kterým linkám. Pokud se ovšem na trati nahloučí zrovna vlaky na jednu kolej a ucpou vjezd na tu druhou, smůla. Při dobrém rozdělení perónů mezi linky a konstrukci 'zhlaví' to ale může fungovat obstojně.Druhou alternativu představuje ponechání výjezdů ze stanice nepropojených, takže při vjezdu už se de facto zvolí i kolej do další stanice.Asi to jde nahradit i dalšími způsoby, ale nenapadají mě...Rozhodně takové konstrukce vyžadují znalost 'semaforování' a ochotu experimentovat Quote Selected
Re: Vícekolejný koridor Reply #2 – July 16, 2010, 12:59:12 pm Tří- a více- kolejné koridory sice mám (a nemám jich zrovna málo), ale ve skutečnosti jde spíš o souběh několika dvojkolejných.Ve stanici sice linky nástupiště sdílí, ale mimo stanici má každá linka v podstatě svůj dvojkolejný koridor podle toho, která místa spojuje.A já mám takový dojem, alespoň jak to znám z Mostu (i když tam už téměř rok nebydlím), že paralelní koridory jsou normální i ve skutečnosti. Ze směru od Chomutova jsou před nádražím v Mostě čtyři koleje - dvě od Chomutova a dvě od Litvínova - pouze těsně před nádražím je série výhybek, takže vlak může podle potřeby vjet i k jinému nástupišti. Quote Selected
Re: Vícekolejný koridor Reply #4 – July 17, 2010, 10:23:35 pm Já měl na mysli širou trať mimo nádraží, kdy se sbíhají 3 a více koridory v křižovatku.Zkusil jsem použít tuto variantu:Návěstidlo volby nást. - Návěstidlo vlak. cesty - křižovatka - Návěstidlo trať. oddílu - 1 pole nástupiště - Zákaz volby nást.Pořád to ale není vono, hlavně když mezi křižovatkou a návěstidlem zákazu volby nást. je odbočka, např. do nádraží. Quote Selected
Re: Vícekolejný koridor Reply #5 – July 18, 2010, 01:10:07 pm Tak z tohoto screenshotu opravdu moudrý nejsem. Dokonce bych řekl, že jsem z něj poněkud zmatený. Takže mi nezbývá nic jiného než tě odkázat na stažení některého z mých savů a samozřejmě i adresáře pak128 - můžeš zkusit ten umístěný v tomto příspěvku.A snad tam najdeš, co potřebuješ. Quote Selected
Re: Vícekolejný koridor Reply #6 – July 21, 2010, 02:16:37 pm Něco novýho pro mě z toho určitě vytáhnu, ale nic, co by moji situaci řešilo, jsem nenašel. Zato mi přibyly další addony, na který jsem nikde zatím nenatrefil a navíc celej tvůj systém mi poslouží v budoucnu jako inspirace.Můj plán byl takovej, aby si vlak vybral právě volnou kolej. Bohužel stále si vybírá tu nejkratší pro svoji trasu a čeká, dokud se neuvolní. Přitom hned vedle je další volná. Trochu přehlednější snad bude toto: Quote Selected
Re: Vícekolejný koridor Reply #7 – July 21, 2010, 02:26:43 pm Když si ty koleje očísluju zleva doprava 1-4, tak mně z toho vychází, že na výjezdu z nádraží není spojená kolej 1 s 2 respektive 3 se 4. Což potom v praxi znamená, že jede-li vlak po 1 koleji a nástupiště je obsazené, tak si nezvolí kolej 2 s nástupištěm, protože tím by se dostal do protisměru. Quote Selected
Re: Vícekolejný koridor Reply #8 – July 21, 2010, 02:38:18 pm Jestli chceš, aby do druhé stanice jel po jiné než nejkratší trati, tak s tím ti bohužel nepomohu.Kdysi se mi však stalo, že jsem měl mezi dvěmi stanicemi dvě tratě, na kterých bylo několik koridorů, aby mohlo po trati jezdit více vlaků - a vlaky mi po jedné trati jezdily v jednom směru a po druhé trati se mi vracely do té výchozí stanice. Quote Selected
Re: Vícekolejný koridor Reply #9 – July 21, 2010, 05:17:28 pm Eiffel: Všechny koleje na křižovatce jsou propojené. Quote Selected
Re: Vícekolejný koridor Reply #10 – July 21, 2010, 06:08:20 pm Ale já jsem neměl na mysli propojení kolejí na křižovatce, ale za ní - 1 s 2 kolejí ve směru dolů a 3 se 4 ve směru nahoru. Quote Selected
Re: Vícekolejný koridor Reply #11 – July 22, 2010, 01:38:49 pm Jsou propojené všude, tohle není jediná křižovatka a navíc po určité délce přechází v normální 2-kolejný koridor. Quote Selected