Skip to main content
Topic: Co mi chybí (Read 129429 times) previous topic - next topic

Re: Co mi chybí

Reply #280
 "nenakládat" a "nevykládat" - toto mě chybí víc než dost, jelikož provozuju určité množství nákladní dopravy na sypké materiály tím způsobem, že se některé vlaky setkávaj na nádražích a stává se, že se například určité množství uhlí nedoručí do elektrárny u tohoto nádraží ale přeloží se na jiný vlak který sem také vezl uhlí ale dále jede do dolu a potom do elektrárny která má propojení s tím prvním dolem. takže mi v první elektrárně uhlí chybí. Kdybych mohl tomu druhému vlaku zadat aby "nenakládal" tak je po problémech. Takhle musím postavit dvě nádraží tak aby se nedotýkali navzájem a nedocházelo k nežádoucí překládce.
Možná by tento problém řešila i možnost jednoduchým způsobem zrušit průmyslové vazby. Funkce "propojit průmysl" zde je, tak by mohlo být i "zrušit propojení průmyslu" či tak podobně.

Re: Co mi chybí

Reply #281
VS > s tim prumyslem to samosebou nahradni reseni ma... proste a jednoduse to vybombit v rezimu verejnych sluzeb... ale neni to ono.

Co se tyka "doplnkovych sluzeb" pri zadavani trasy vlaku, hodilo by se oboji - blokace nakladani/blokace vykladani/nezastavovani ve stanici by sla resit pomoci dvou "cudliku" (tusim ze treba TTD neco takoveho ma taky), kdy pri zmacknuti obou by vlak ani nezastavoval.
U toho waypointu by to zase mohl byt jeden cudlik, ktery by urcoval waypoint jako "cil vlakove cesty" (tedy to co ted, kdy cervena cara na waypointu konci) nebo jako "navigacni bod" (tedy neco, co ted dela jednosmerka - urcuje kudy se muze jet, ale "cervene" pole pokracuje dal).

Neni to, ze by oboji resilo stejny problem - nenakladani a nevykladani mi pomuze vyresit hlavne stanice s volbou koleje, kdezto navigacni waypoint naopak velke stanice s rozsahlym zhlavim (a tedy zpravidla nekolika moznostmi, kudy vlak k peronu muze jet, z nichz si podle Murphyho zakonu vybira vzdy tu nejslozitejsi cestu, diky ktere vyblokuje co nejvic dalsich vlaku), kde volba koleje neni - proste vlak jede vzdy k jednomu a tomu samemu nastupisti a ja mu "vykolikuju", kudy ma jet pres vyhybky.

Samosebou budou pripady, kdy jedno muze nahradit druhe, ale spis bych to bral jako navzajem se doplnujici moznosti.