Re: Lidová tvořivost-diskuze (ex-Česká vozidla)
Reply #2703 –
K těm autům: Já bych měl ještě jednu možnost: Udělala by se jedna "továrna", jakoby rampa pro osobní automobily jako je třeba na hlavnim v Praze. Tam by se vytvářely auta, která by se vozily do podobné "továrny" s rampou. Tyto rampy by se v režimu veřejné služby přidaly k výchozí stanici jako doplněk, a druhá do cílové destinace která by tato auta "žrala". Jestli by toho někdo zneužíval, že bez práce přišel k přepravě aut, tak to jeho volba a pro nás ostatní by to byl další krůček ke skutečnosti. Ovšem nevím co by bylo ideálnější: jestli té rampě dát například 5 pracovníků pro obsluhu, nebo k nim přičíst potencionální majitelé aut. Tedy že při produkci 20 aut bude potřeba např. 50 lidí.
A k té 464.2: Pořád se mi to nezdá ideální, teď si čtu článek o nich i s detailními nákresy. Pokusím se to v pátek naskenovat a vyvěsit na web. A nevadilo by, kdybych ji celou upravil?
Edit: K těm návěstidlům: Překreslil jsem obrázek německých mechanik, který jsem našel na německé simutrans wiki, tak jsem doufal že to bude fungovat. A těm návěstidlům v tunelu: Nezdá se mi ideální umisťovat mechanické návěstidlo do tunelu, lepší by asi bylo vytvořit sérii elektrických tunelových. Přemýšlel jsem, že bych k těmto mechanikám dal dvousvětelné elektrické na starých sloupech pro umístění na elektrifikovaných tratích (viz. trať Choceň-Hradec Králové, kde se taková to návěstidla vyskytují. Jak jsem psal již dříve, zatím se tvorbě můži věnovat jen o víkendu, ale plánuji v blízké budoucnosti (otázka týdnů) koupit novej noťas na cestování. Tím bych mohl tvořit i přes týden. Nuže, peníze jsou, vybranej typ ještě ne(hlavně už nikdy ACER u všech ďasů).